banner2

Cum Cumperi

Electro Depot srl

Cum comand produsele?

1. Contactandu-ne direct:

Tel: +40 21 230 12 15

Mobil: 0736 619 470

E-mail: comenzi@electro5.ro

2. Formular online:

Dupa ce v-ati ales produsul dorit, apasati butonul CUMPARA. Veti fi redirectionat catre COSUL DE PRODUSE unde va trebui sa completati in dreptul produsului cantitatea dorita (dupa modificarea cantitatii apasati butonul COMANDA). In cazul in care doriti sa continuati cumparaturile pentru a alege alte produse apasati butonul CONTINUA CUMPARATURILE. Daca doriti sa finalizati comanda apasati COMANDA FERMA . Veti fi contactat ulterior de un reprezentant al S.C. ELECTRO DEPOT S.R.L. pentru a confirma comanda si vi se vor furniza toate informatiile legate de produs, confirmarea stocului, livrare, instalare (daca este cazul).

Cum va creati un cont?

Exista doua moduri de a crea un cont:

1. Din partea superioara a site-ului – DESCHIDE CONT La apasarea Deschide Cont va aparea sectiunea Creare CONT NOU si campuri pentru a completa datele Dvs. Datele pe care trebuie sa le completati sunt: numele, prenumele, adresa de email, parola dorita pe site (atentie! pentru securitatea datelor Dvs nu folositi parola pe site una si aceiasi cu parola Dvs de email). Confirmarea parolei, oras Livrare, data nastere si codul de verificare. Dupa bifarea Sunt de acord cu Termenii si Conditiile apasati butonul INREGISTRARE. Veti primi pe adresa de email un link prin care va veti verifica adresa de email. 2. La trimiterea unei comenzi si apasarea butonului COMANDA FERMA la selectarea COMANDA FERMA fara sa fiti logat, veti avea optiunea de a selecta CREARE CONT NOU. Beneficiile unui cont de utilizator sunt: – adaugare/modificare/stergere adrese de livrare – adaugare/modificare/stergere firme – trimiterea mult mai rapida a comenzilor, datorita datelor deja salvate in cont

Care sunt modalitatile de plata?

In acest moment va putem oferi urmatoarele modalitati de plata

1. Plata NUMERAR (ramburs) la primirea produsului – in schimbul facturii, chitantei sau bonului fiscal. 2. Ordin de plata in contul S.C. ELECTRO DEPOT S.R.L. Cod fiscal: CONT: deschis la BRD. In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email / fax o factura proforma care va contine toate detaliile de plata, iar produsele vor fi livrate dupa confirmarea intrarii banilor in cont.

Politica de PRET

Moneda de afisare si facturare a produselor este in LEI (RON). Preturile sunt afisate cele de cumparare – fara TVA si Taxa Verde (unde este cazul) incluse.

Livrare?
   • Ridicare directă de la sediul și depozitul nostru:

Adresa:

                     Str. Ion Neculce Nr. 74 Sector 1 Bucuresti, 011256

   Program:

                     9:30 – 17:30, de Luni pana Vineri

   Telefon:

                    0736 619 470 sau +40 21 230 12 15

  • Print curierat rapid, unul din cele prezentate mai jos:

                   FAN COURIER URGENT CURIER CARGUS SPRINT CURIER

Taxele de transport revin in sarcina cumparatorului. (Pretul se calculeaza in functie de greutatea coletului)

Garantia produselor

Produsele comercializate prin intermediul electro5.ro beneficiaza de conditii de garantie care respecta legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Garantia produselor este in functie de produs intre 12 luni si 24 luni.

  Sorry, no posts matched your criteria.